Goed gevonden worden in Google

Bedrijven willen gevonden worden in Google met hun website. Wanneer gevraagd wordt wat er precies bedoelt wordt met gevonden worden in Google blijkt dat men vaak niet precies weet wat gevonden worden in Google inhoudt.
 
Waar wilt u mee gevonden worden in Google is dan de vraag. Het blijkt dan dat het om bepaalde zoekwoorden gaat die belangrijk zijn voor die bepaalde branche.
 
Wij gaan dan onderzoeken welke zoekwoorden en zoekwoordcombinaties relevant zijn om gevonden te worden in Google. Deze inventarisatie van zoekwoorden maakt duidelijk om welke producten en/of diensten het gaat en waar het aangeboden wordt.

Wij kunnen u ook adviseren omtrent de technische verbeteringen die uw website moet krijgen om gevonden te worden in Google. Wanneer de technische opbouw van uw huidige website een te laag niveau heeft kunnen wij voor u een nieuwe website bouwen welke wel voldoet aan alle eisen die Google stelt. Hierdoor krijgt uw website gegarandeerd de goede sitestructuur, goede doorzoekbaarheid en goede indexeerbaarheid.

Want gevonden worden in Google is belangrijker dan u misschien voorheen had gedacht. Google heeft in Nederland bij diverse onderzoeken al enkele jaren een marktaandeel welke groter is dan 90 procent. Bij een van onze klanten ligt dit Google-percentage zelfs op 98 procent! Dat betekend dat van de bezoekers die uw website bezoeken via een zoekmachine deze praktisch allemaal vanaf Google komen. Met deze kennis krijgt het gevonden worden in Google een heel andere prioriteit voor u.
 
Daarnaast is het belangrijk om te weten welke doelgroepen geïnteresseerd zijn in de producten en diensten die u aanbiedt. Goede teksten zijn belangrijk om de bezoeker te motiveren om zaken met u te doen. Maar goede teksten zijn ook belangrijk om gevonden te worden door Google. Het mes snijdt dan dus aan twee kanten.

Wilt u vrijblijvende informatie, of gratis een offerte op maat, ontvangen?
Bel 06 2679 4048 of stuur ons uw aanvraag. (Wij behandelen uw gegevens discreet)

Gratis offerte:
Aanspreekvorm:
Naam:
Website:
E-mail:
Telefoon:
Uw bericht:
vier min drie =
(Bovenstaande berekening is vereist om email-SPAM te voorkomen)