Goed gevonden worden in de zoekmachines

Bedrijven willen goed gevonden worden in de zoekmachines met hun website. Wanneer gevraagd wordt wat er precies bedoelt wordt met goed gevonden worden in de zoekmachines blijkt dat men vaak niet precies weet wat goed gevonden worden in de zoekmachines inhoudt.
 
Waar wilt u goed mee gevonden worden in de zoekmachines is dan de vraag. Het blijkt dan dat het om bepaalde zoekwoorden gaat die belangrijk zijn voor die bepaalde branche.
 
Wij gaan dan onderzoeken welke zoekwoorden en zoekwoordcombinaties relevant zijn om goed gevonden te worden in de zoekmachines. Deze inventarisatie van zoekwoorden maakt duidelijk om welke producten en/of diensten het gaat en waar het aangeboden wordt.

Wij kunnen u ook adviseren omtrent de technische verbeteringen die uw website moet krijgen om goed gevonden te worden in de zoekmachines. Wanneer de technische opbouw van uw huidige website een te laag niveau heeft kunnen wij voor u een nieuwe website bouwen welke wel voldoet aan alle eisen die Google stelt. Hierdoor krijgt uw website gegarandeerd de goede sitestructuur, goede doorzoekbaarheid en goede indexeerbaarheid.

Want goed gevonden worden in de zoekmachines is belangrijker dan u misschien voorheen had gedacht. Google heeft in Nederland bij diverse onderzoeken al enkele jaren een marktaandeel welke groter is dan 90 procent. Bij een van onze klanten ligt dit Google-percentage zelfs op 98 procent! Dat betekend dat van de bezoekers die uw website bezoeken via een zoekmachine deze praktisch allemaal vanaf Google komen. Met deze kennis krijgt het goed gevonden worden in de zoekmachine(s) een heel andere prioriteit voor u.
 
Daarnaast is het belangrijk om te weten welke doelgroepen geïnteresseerd zijn in de producten en diensten die u aanbiedt. Goede teksten zijn belangrijk om de bezoeker te motiveren om zaken met u te doen. Maar goede teksten zijn ook belangrijk om goed gevonden te worden door Google. Het mes snijdt dan dus aan twee kanten.

Wilt u vrijblijvende informatie, of gratis een offerte op maat, ontvangen?
Bel 06 2679 4048 of stuur ons uw aanvraag. (Wij behandelen uw gegevens discreet)

Gratis offerte:
Aanspreekvorm:
Naam:
Website:
E-mail:
Telefoon:
Uw bericht:
acht plus drie =
(Bovenstaande berekening is vereist om email-SPAM te voorkomen)