Optimalisatie Zoekmachines

Goede vindbaarheid van een website door zoekmachines is zeer belangrijk. Hierin speelt optimalisatie voor zoekmachines een zeer belangrijke rol. De stappen die wij doorlopen om voor uw website een hogere positie in Google te verkrijgen noemen we optimalisatie voor zoekmachines. Een veelgebruikte Engelse term is SEO (Search Engine Optimization).

Waarom? De meerderheid van de internetgebruikers gebruikt een zoekmachine om informatie te vinden. Bezoek krijgen via een zoekmachine is zeer relevant en interessant. Deze bezoeker is actief op zoek naar wat u aanbiedt. Datgene wat u aanbiedt wordt dankzij de optimalisatie voor zoekmachines sneller gevonden. Wordt u gevonden door actieve zoekers dan is de belangrijkste stap tot hogere omzet gezet.

Tijdens het ontwikkelen van een website dient men al rekening te houden met de optimalisatie voor zoekmachines. Vaak wordt dit niet of nauwelijks gedaan. Vandaar dat wij op bestaande websites een optimalisatie voor zoekmachines toepassen. Om de website op een top10positie te krijgen in Google is het noodzakelijk om de website technisch te verbeteren.

Aandachtspunten bij de optimalisatie voor zoekmachines van uw website zijn:
1. Inhoud
2. Keywords/Trefwoorden
3. Toegankelijkheid/Indexeerbaarheid

Wilt u vrijblijvende informatie, of gratis een offerte op maat, ontvangen?
Bel 06 2679 4048 of stuur ons uw aanvraag. (Wij behandelen uw gegevens discreet)

Gratis offerte:
Aanspreekvorm:
Naam:
Website:
E-mail:
Telefoon:
Uw bericht:
drie plus twee =
(Bovenstaande berekening is vereist om email-SPAM te voorkomen)