Zoekmachine Optimalisatie

Goede vindbaarheid van een website door zoekmachines is zeer belangrijk. Hierin speelt zoekmachine optimalisatie een zeer belangrijke rol. De stappen die wij doorlopen om voor uw website een hogere positie in Google te verkrijgen noemen we zoekmachine optimalisatie. Een veelgebruikte Engelse term is SEO (Search Engine Optimization).

Waarom? De meerderheid van de internetgebruikers gebruikt een zoekmachine om informatie te vinden. Bezoek krijgen via een zoekmachine is zeer relevant en interessant. Deze bezoeker is actief op zoek naar wat u aanbiedt. Datgene wat u aanbiedt wordt dankzij de zoekmachine optimalisatie sneller gevonden. Wordt u gevonden door actieve zoekers dan is de belangrijkste stap tot hogere omzet gezet.

Tijdens het ontwikkelen van een website dient men al rekening te houden met de zoekmachine optimalisatie. Vaak wordt dit niet of nauwelijks gedaan. Vandaar dat wij op bestaande websites een zoekmachine optimalisatie toepassen. Om de website op een top10positie te krijgen in Google is het noodzakelijk om de website technisch te verbeteren.

Aandachtspunten bij de zoekmachine optimalisatie van uw website zijn:
1. Inhoud
2. Keywords/Trefwoorden
3. Toegankelijkheid/Indexeerbaarheid

Wilt u vrijblijvende informatie, of gratis een offerte op maat, ontvangen?
Bel 06 2679 4048 of stuur ons uw aanvraag. (Wij behandelen uw gegevens discreet)

Gratis offerte:
Aanspreekvorm:
Naam:
Website:
E-mail:
Telefoon:
Uw bericht:
zes min één =
(Bovenstaande berekening is vereist om email-SPAM te voorkomen)