Zoekmachine Optimaliseren

Goede vindbaarheid van een website door Google is zeer belangrijk. Hierin speelt het  zoekmachine optimaliseren een zeer belangrijke rol. De stappen die wij doorlopen om voor uw website een hogere positie in Google te verkrijgen noemen we het zoekmachine optimaliseren. Een veelgebruikte Engelse term hiervoor is SEO (Search Engine Optimization).

Zoekmachine Google heeft in Nederland een marktaandeel van 94 procent. Hiermee is Google de grootste zoekmachine in Nederland.

Waarom? De meerderheid van de internetgebruikers gebruikt de zoekmachine Google om informatie te vinden. Bezoek krijgen via een zoekmachine is zeer relevant en interessant. Deze bezoeker is actief op zoek naar wat u aanbiedt. Datgene wat u aanbiedt wordt dankzij het zoekmachine optimaliseren sneller gevonden. Wordt u gevonden door actieve zoekers dan is de belangrijkste stap tot hogere omzet gezet.

Tijdens het ontwikkelen van een website dient men al rekening te houden met het zoekmachine optimaliseren. Vaak wordt dit niet of nauwelijks gedaan. Vandaar dat wij op bestaande websites het zoekmachine optimaliseren toepassen. Om de website op een top10positie te krijgen in Google is het noodzakelijk om de website technisch te verbeteren.

Aandachtspunten bij het zoekmachine optimaliseren zijn:
1. Inhoud
2. Keywords/Trefwoorden
3. Toegankelijkheid/Indexeerbaarheid

 

Wilt u vrijblijvende informatie, of gratis een offerte op maat, ontvangen?
Bel 06 2679 4048 of stuur ons uw aanvraag. (Wij behandelen uw gegevens discreet)

Gratis offerte:
Aanspreekvorm:
Naam:
Website:
E-mail:
Telefoon:
Uw bericht:
twee plus één =
(Bovenstaande berekening is vereist om email-SPAM te voorkomen)